Afspraak maken

Audicien Bemmel - audiologist of the year 2017 Audicien Bemmel - Annemieks Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Bemmel

Uw audicien in Bemmel en omgeving, welkom bij Annemiek's Hoorstudio! Wij willen u graag de beste hoorzorg geven, als zelfstandig opererend audicien. Onze locatie in Arnhem is voor u het meest dichtbij.

Bij goede hoorzorg helpen wij u heel graag. Wij zijn de specialist op het gebied van hoorzorg voor Bemmel, gevestigd in Arnhem en Doetinchem.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Onze mogelijkheden

Ons doel is om maatwerkoplossingen te bieden aan slechthorenden. Ook is een belangrijk doel van ons het voorkomen van hoorschade voor zover mogelijk. Naast dat wij allerlei merken hoortoestellen aanbieden zijn wij ook de specialist op het gebied van hoorschade.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meetcabine. In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Bent u niet tevreden over uw hoortoestellen? Dat vinden wij heel vervelend en we bieden u meteen een oplossing. Wij meten na of uw hoortoestellen helemaal goed zijn ingesteld. Wanneer dat nodig is stellen we deze ook meteen opnieuw voor u in.

Hoortoestellen voor kinderen bieden andere uitdagingen dan dat deze voor volwassenen doen. Wij hebben ons hierin de afgelopen maanden gespecialiseerd, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt dus voor zowel uzelf als uw kind(eren) bij ons terecht.

U kunt bij ons een gespecialiseerde training volgen die ingaat op het horen in gezelschap.

Wij voorkomen liever gehoorschade dan pas een oplossing bieden wanneer het al te laat is. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Bemmel - locatie Arnhem

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merk de onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 13 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!” Tim Duursma, 38

Audicien Bemmel - locatie Arnhem

Onze trots, Annemiek's Hoorstudio

Onze audicien in Bemmel en omgeving is een prachtig pand. Gevestigd in de Heilige Hart kerk in Arnhem. Een mooie, authentieke locatie met een lange geschiedenis. Het fijne is de bereikbaarheid, bus 9 stopt voor de deur en de locatie is een kwartier lopen vanaf het station goed bereikbaar.

Wanneer u fysiek niet in staat bent om onze winkel te bezoeken kunnen wij bij u thuis langskomen. In de winkel hebben wij meer instrumenten, dus daarnaar gaat onze voorkeur uit. Maar natuurlijk helpen we u graag in alle gevallen, ook thuis. In de winkel werken wij op afspraak, zo voorkomen we lange wachttijden. Wel zo prettig voor u en voor ons ook.

Naast onze locatie in Arnhem, hebben wij ook een locatie in Doetinchem, waar wij service van hetzelfde niveau aan kunnen bieden.

In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot  beste audicien van 2017. We zijn trots dat hij deze titel mag dragen en dat onze locatie zo goed bekend staat.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.