Afspraak maken

Audicien Bemmel - Annemieks Hoorstudio

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Bemmel

Uw audicien in Bemmel en omgeving, welkom bij Annemiek's Hoorstudio! Wij willen u graag de beste hoorzorg geven, als zelfstandig opererend audicien. Onze locatie in Arnhem is voor u het meest dichtbij.

Bij goede hoorzorg helpen wij u heel graag. Wij zijn de specialist op het gebied van hoorzorg voor Bemmel, gevestigd in Arnhem en Doetinchem.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Onze mogelijkheden

Ons doel is om maatwerkoplossingen te bieden aan slechthorenden. Ook is een belangrijk doel van ons het voorkomen van hoorschade voor zover mogelijk. Naast dat wij allerlei merken hoortoestellen aanbieden zijn wij ook de specialist op het gebied van hoorschade.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meetcabine.

Bent u niet tevreden over uw hoortoestellen? Dat vinden wij heel vervelend en we bieden u meteen een oplossing. Wij meten na of uw hoortoestellen helemaal goed zijn ingesteld. Wanneer dat nodig is stellen we deze ook meteen opnieuw voor u in.

Hoortoestellen voor kinderen bieden andere uitdagingen dan dat deze voor volwassenen doen. Wij hebben ons hierin de afgelopen maanden gespecialiseerd, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt dus voor zowel uzelf als uw kind(eren) bij ons terecht.

U kunt bij ons een gespecialiseerde training volgen die ingaat op het horen in gezelschap.

Wij voorkomen liever gehoorschade dan pas een oplossing bieden wanneer het al te laat is. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Bemmel - locatie Arnhem

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.”
Anna Heerschap, 48

Audicien Bemmel - locatie Arnhem

Onze trots, Annemiek's Hoorstudio

Onze audicien in Bemmel en omgeving is een prachtig pand. Gevestigd in de Heilige Hart kerk in Arnhem. Een mooie, authentieke locatie met een lange geschiedenis. Het fijne is de bereikbaarheid, bus 9 stopt voor de deur en de locatie is een kwartier lopen vanaf het station goed bereikbaar.

Wanneer u fysiek niet in staat bent om onze winkel te bezoeken kunnen wij bij u thuis langskomen. In de winkel hebben wij meer instrumenten, dus daarnaar gaat onze voorkeur uit. Maar natuurlijk helpen we u graag in alle gevallen, ook thuis. In de winkel werken wij op afspraak, zo voorkomen we lange wachttijden. Wel zo prettig voor u en voor ons ook.

Naast onze locatie in Arnhem, hebben wij ook een locatie in Doetinchem, waar wij service van hetzelfde niveau aan kunnen bieden.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.