Afspraak maken

Audicien Arnhem - audiologist of the year 2017 Audicien Arnhem - Annemieks Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag - vrijdag 09:30 - 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Arnhem

Annemiek’s Hoorstudio is dé zelfstandige gediplomeerde audicien in Arnhem. Wij vinden dat goede hoorzorg moet gebeuren door gediplomeerde en continu (bij)geschoolde audiciens.

Onze winkel in de Bakenbergseweg op nummer 72 hebben wij geopend met het doel om Arnhem van goede hoorzorg te voorzien. Met deze locatie zijn wij de gediplomeerde audicien in Arnhem. Goede hoorzorg bereiken we door persoonlijk advies, gebaseerd op uw wensen en behoeften.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat kunnen we u bieden?

Het doel van dé audicien van Arnhem is het bieden van de beste maatwerkoplossingen aan slechthorenden en daarnaast het voorkomen van gehoorschade. Wij leveren alle merken hoortoestellen, daarnaast kunt u ook voor gehoorschade bij ons terecht.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meet cabine. In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Wanneer u niet tevreden bent over u hoortoestellen, meten wij na of deze optimaal ingesteld zijn. Zo nodig stellen we uw hoortoestellen opnieuw in.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanpassen van hoortoestellen van kinderen. Hoortoestellen van kinderen moeten namelijk anders aangepast worden dan die van volwassenen.

Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Arnhem - locatie Arnhem

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merk de onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!” Tim Duursma, 38

Audicien Arnhem - locatie Arnhem

Mooiste audicien zaak van Nederland 

Op de Bakenbergseweg vindt u onze winkel in de prachtige Heilig Hart Kerk. Parkeren voor de zaak is gratis. Ook heeft buslijn 9 een halte voor de deur. Bovendien ligt de winkel maar ongeveer 15 minuten lopen van centraal station Arnhem.

Mocht u niet in staat zijn om onze winkel te komen bezoeken, dan kunnen wij ook bij u thuis komen. Het is echter beter als u langskomt in onze winkel. In onze winkel beschikken we namelijk over betere apparatuur. Verder hebben wij geen wachttijden, we werken wel op afspraak.

Naast onze locatie in Arnhem, hebben wij ook een locatie in Doetinchem, waar wij service van hetzelfde niveau aan kunnen bieden.

In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot  beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien in Arnhem natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis