Afspraak maken

audicien aalten - header
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Aalten

Annemiek’s Hoorstudio is de audicien Aalten en omgeving. Wij zijn een zelfstandige audicien met gediplomeerde audiciens. Onze audiciens worden continue (bij)geschoold om u te voorzien van de best mogelijke hoorzorg.

Graag helpt audicien Aalten en omgeving u met goede hoorzorg. Doordat Annemiek's Hoorstudio, audicien Aalten en omgeving, zich persoonlijk en dichtbij bevindt, kunnen wij u het beste helpen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Komt u gerust eens langs in Arnhem of Doetinchem!

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Onze mogelijkheden als audicien Aalten

Als audicien Aalten en omgeving willen wij slechthorenden maatwerkoplossingen aan bieden. Tevens vinden wij het ook belangrijk om gehoorschade te voorkomen. Naast onze diverse merken en soorten hoortoestellen bieden wij ook hoorzorg aan voor gehoorschade.

Onze gekwalificeerde audiciens, met alle nodige vakkennis,meten u in onze eigen meet cabine. In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien. Een titel waar audicien Aalten en omgeving natuurlijk enorm trots op zijn. Zeker als zelfstandig audicien.

Merkt u dat uw hoortoestel niet helemaal goed staat afgesteld of bent u niet tevreden? Wij helpen u graag en bekijken of uw hoortoestel optimaal is ingesteld. Daarbij stelt audicien Aalten en omgeving, Annemiek's Hoorstudio, uw hoortoestel meteen opnieuw in.

De afgelopen jaren hebben de audiciens van audicien Aalten en omgeving zich gespecialiseerd in het instellen van hoortoestellen voor kinderen. Dit is écht een specialisme. U kunt zo voor zowel uw kind(eren) als voor uzelf bij ons terecht.

Beter en meer gefocust horen in gezelschap? Annemiek's Hoorstudio, audicien Aalten en omgeving, biedt een speciale training hiervoor.

U kunt beter gehoorschade voorkomen dan genezen. Annemiek's Hoorstudio, audicien Aalten en omgeving, levert daarom alle mogelijke gehoorbescherming. Deze maken wij altijd speciaal voor u op maat. Lees meer

audicien-aalten-annemiekshoorstudio

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Hooradvies op basis van een hoortest, geheel gratis t.w.v. €65,- Uw gehoor verdient goede zorg
Geen wachttijd U hoeft niet te wachten op zorg bij ons in de winkel
Merk-onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met en voor u een passend hoortoestel
Second Opinion Niet tevreden over u gehoor? Wij helpen u!
Gespecialiseerd in het gehoor van kinderen Voor het gehoor van kinderen is specialistische zorg nodig. Wij bieden deze graag.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.”
Anna Heerschap, 48

audicien-aalten-annemieks-hoorstudio-2

Onze trots, Annemiek’s Hoorstudio

Annemiek's Hoorstudio, audicien Aalten en omgeving, is het werkgebied waar onze winkel gevestigd is in de prachtige Heilige kerk in Arnhem. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en bevindt zich ongeveer 15 minuten lopen van het centraal station Arnhem.

Wanneer u fysiek niet in staat bent om onze winkel te bezoeken komen wij ook al te graag bij uw thuis langs. In onze winkel kunnen wij u een grotere selectie tonen aan instrumenten, hier gaat onze voorkeur dan ook naar uit. Maar wij zijn u graag van dienst, dus bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Wij hebben niet alleen een locatie in Arnhem maar ook in Doetinchem. Hier bieden wij service van hetzelfde niveau en helpen wij u ook graag met uw hoorzorg.

In 2017 heeft mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio de titel beste audicien van 2017 mogen ontvangen. Een titel waar wij, Annemiek's Hoorstudio, als audicien Aalten en omgeving ontzettend trots op zijn.

Samen kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden bij Annemiek's Hoorstudio, dé zelfstandig audicien Aalten en omgeving.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

[/raw]

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Velp en Winterswijk.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Annemiek's Hoorstudio heeft als audicien Aalten en omgeving, een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.