Afspraak maken

audicien aalten - header
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Aalten

Annemiek’s Hoorstudio is de audicien in Aalten en omgeving. Wij zijn een zelfstandige audicien met gediplomeerde audiciens. Onze audiciens worden continu (bij)geschoold om u te voorzien van de best mogelijke hoorzorg.

Graag helpt Annemiek's Hoorstudio u met goede hoorzorg. Doordat wij ons persoonlijk en dichtbij bevinden kunnen wij u het beste helpen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Komt u gerust eens langs in Arnhem of Doetinchem!

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Onze mogelijkheden

Als audicien in Aalten en omgeving willen wij slechthorenden maatwerkoplossingen aanbieden. Tevens vinden wij het ook belangrijk om gehoorschade te voorkomen. Naast onze diverse merken en soorten hoortoestellen bieden wij ook hoorzorg aan voor gehoorschade.

Onze gekwalificeerde audiciens, met alle nodige vakkennis, meten u in onze eigen meetcabine.

Merkt u dat uw hoortoestel niet helemaal goed staat afgesteld of bent u niet tevreden? Wij helpen u graag en kijken of uw hoortoestel optimaal is ingesteld. Daarbij stelt Annemiek's Hoorstudio uw hoortoestel meteen opnieuw in.

De afgelopen jaren hebben onze audiciens zich gespecialiseerd in het instellen van hoortoestellen voor kinderen. Dit is écht een specialisme. U kunt zo voor zowel uw kind(eren) als voor uzelf bij ons terecht.

Beter en meer gefocust horen in gezelschap? Annemiek's Hoorstudio, audicien in Aalten en omgeving, biedt een speciale training hiervoor.

U kunt beter gehoorschade voorkomen dan genezen. Annemiek's Hoorstudio levert daarom alle mogelijke gehoorbescherming. Deze maken wij altijd speciaal voor u op maat. Lees meer

audicien-aalten-annemiekshoorstudio

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Hooradvies op basis van een hoortest, geheel gratis t.w.v. €65,- Uw gehoor verdient goede zorg
Geen wachttijd U hoeft niet te wachten op zorg bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met en voor u een passend hoortoestel
Second Opinion Niet tevreden over u gehoor? Wij helpen u!
Gespecialiseerd in het gehoor van kinderen Voor het gehoor van kinderen is specialistische zorg nodig. Wij bieden deze graag.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
audicien-aalten-annemieks-hoorstudio-2

Onze trots, Annemiek’s Hoorstudio

Annemiek's Hoorstudio, audicien met onder andere Aalten en omgeving als werkgebied, is gevestigd in de prachtige Heilige kerk in Arnhem. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en bevindt zich ongeveer 15 minuten lopen van het centraal station Arnhem.

Wanneer u fysiek niet in staat bent om onze winkel te bezoeken komen wij ook graag bij uw thuis langs. In onze winkel kunnen wij u echter een grotere selectie tonen aan instrumenten, hier gaat onze voorkeur dan ook naar uit. Maar wij zijn u graag van dienst. Dus bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Wij hebben niet alleen een locatie in Arnhem, maar ook in Doetinchem. Hier bieden wij service van hetzelfde niveau en helpen wij u ook graag met uw hoorzorg.

Samen kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden bij Annemiek's Hoorstudio, dé zelfstandig audicien in Aalten en omgeving.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Velp en Winterswijk.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Annemiek's Hoorstudio heeft als audicien Aalten en omgeving, een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.