Afspraak maken

Audicien Zevenaar - Annemiek's Hoorstudio

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Zevenaar

Bij Annemiek's Hoorstudio vinden we het belangrijk om gehoorproblemen serieus te nemen. Ons voornaamste doel is om mensen met deze problemen op een effectieve manier te helpen. Iedere persoon wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld, zodat we de kwaliteit van de hoorzorg kunnen waarborgen en iedereen een passende oplossing kunnen bieden.

Bij onze hoorstudio staat kwaliteit bovenaan. Samen met onze deskundige en gediplomeerde audiciens streven we ernaar om het gehoor in Zevenaar te verbeteren. Annemiek's Hoorstudio is dé specialist in de regio Zevenaar. De dichtstbijzijnde locatie voor u is onze vestiging in Arnhem.

Erkende kwaliteit

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat wij als audicien Zevenaar bieden

Als audicien Zevenaar staan wij klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor mensen met gehoorproblemen. Het is voor ons van groot belang om schade aan het gehoor te voorkomen. We hebben diverse soorten en merken hoortoestellen beschikbaar en bieden ook zorg aan mensen die al last hebben van gehoorschade.

In onze speciaal ontworpen meetcabine voeren onze gekwalificeerde audiciens met expertise gehoormetingen uit.

Als u niet volledig tevreden bent met de instellingen van uw hoortoestel, of als u denkt dat er iets niet correct is afgesteld, staan onze experts voor u klaar. Zij zullen uw hoortoestel grondig testen en controleren of alles correct is ingesteld. Als ze eventuele afwijkingen constateren, passen ze de instellingen direct aan.

Onze audiciens hebben door de jaren heen expertise ontwikkeld in het nauwkeurig afstellen van hoortoestellen voor kinderen. We begrijpen dat dit echt een gespecialiseerd vak is. Daarom nodigen wij u uit om langs te komen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kind.

Als u uw gehoor wilt verbeteren, met name in drukkere omgevingen, biedt audicien Zevenaar speciale trainingen hiervoor aan.

Voorkomen is beter dan genezen, een principe dat ook van toepassing is op uw gehoor. Wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte gehoorbescherming om u hierbij te ondersteunen. Want op maat gemaakte gehoorbescherming biedt de meest effectieve bescherming voor uw gehoor.

Audicien Zevenaar - waarom

Waarom kiezen voor Annemiek's Hoorstudio als uw audicien in de regio Zevenaar?

Gratis advies op basis van een hoortest (t.w.v. €65,-) Optimale zorg voor uw gehoor
Geen wachtlijst Hoorzorg is van groot belang, daarom hoeft u bij ons niet te wachten op de zorg die u nodig heeft
Zelfstandig audicien Wij zijn merkonafhankelijk, samen met u kiezen we het beste hoortoestel
Second opinion Bent u niet tevreden met uw hoortoestel? Wij staan klaar om u te helpen
Specialisatie in het gehoor van kinderen Kinderen vereisen speciale zorg en expertise. Onze audiciens beschikken over de nodige vakkennis om dit te bieden
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
audicien Zevenaar - positieve punten

Welkom bij Annemiek’s Hoorstudio, ook voor mensen in de regio Zevenaar!

We praten veel over het waarborgen van kwaliteit bij onze audicien in Zevenaar. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Bij Annemiek’s Hoorstudio hebben we de modernste apparatuur om uw oren nauwkeurig te meten.

Naast deze prachtige apparatuur komt het ook aan op onze gekwalificeerde audiciens. Ze hebben een passende opleiding en de nodige ervaring. Onze mede-eigenaar, Erwin, is zelfs ooit uitgeroepen tot beste audicien. Daar zijn we hier bij de hoorstudio ontzettend trots op. Voor ons is het van groot belang dat het vakmanschap van een audicien door het bloed van alle medewerkers stroomt, inclusief de eigenaren.

Als het voor u niet mogelijk is om naar onze mooie locatie in Arnhem te komen, bieden we ook de optie om een audicien bij u thuis te laten komen. Natuurlijk geven we wel de voorkeur aan een afspraak in de winkel. Daar hebben we een breder scala aan apparatuur, zodat we u net iets beter kunnen assisteren.

Samen bespreken we uw behoeften en wensen. We voorzien u van advies op maat voor uw specifieke situatie. Laten we samen de mogelijkheden bespreken bij Annemiek's Hoorstudio, dé onafhankelijke audicien voor Zevenaar en omstreken.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden we onder andere aan:
- Oticon
- ReSound Cochlear
- Widex
- Starkey
- Phonac
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.