Afspraak maken

AHO Hoortoestellen - header

AHO hoortoestellen

Ruime versterkingsmogelijkheden met onze AHO hoortoestellen

Heeft u last van gehoorverlies? En bent u op zoek naar een passende gehooroplossing?

Wij begrijpen dat dit soms een lastige zoektocht kan zijn.

Wellicht biedt een van onze AHO hoortoestellen de perfecte uitkomst. Dankzij onze achter-het-oor hoortoestellen kunt u weer uitstekend horen.

Bent u op zoek naar een onopvallend model?

AHO hoortoestellen bestaan in de kleinste maten. Hierdoor zijn de hoortoestellen amper zichtbaar. Wel zo fijn!

Heeft u behoefte aan meer informatie? Kom gerust bij ons lang. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een AHO-hoortoestel.

Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden voor AHO hoortoestellen te bespreken.

Wat zijn AHO hoortoestellen?

AHO hoortoestellen zijn hoortoestellen die achter de oorschelp gedragen worden. Via een transparant geluidsslangetje en een op maat gemaakt oorstukje wordt geluid succesvol naar uw gehoorgang geleidt. Hierdoor kan u weer probleemloos horen.

AHO hoortoestellen zijn geschikt voor alle gradaties van gehoorverlies en bestaan in vele maten, modellen en kleuren. Dit maakt AHO hoortoestellen een perfecte uitkomst voor velen.

Met AHO hoortoestellen hoort u weer als vanouds.

AHO Hoortoestellen - wat zijn
AHO Hoortoestellen - vele voordelen

Vele voordelen

AHO hoortoestellen bieden vele voordelen.

 • Comfortabel: Achter-het-oor hoortoestellen worden als comfortabeler ervaren doordat deze niet diep in de gehoorgang geplaatst hoeven te worden.

 • Oplaadbaar: AHO hoortoestellen zijn verkrijgbaar met oplaadbare accu’s.

 • Bluetooth-connectiviteit: De gehoortoestellen kunnen verbonden worden met slimme apparaten door middel van bluetooth.

 • Geschikt voor ernstig gehoorvlies: Achter-het-oor hoortoestellen zijn geschikter voor mensen met ernstig gehoorverlies dan andere hoortoestellen.

 • Batterij met langere levensduur: AHO hoortoestellen hebben grotere en sterkere batterijen. Hierdoor gaan de batterijen langer mee.

 • Makkelijk schoon te houden: Achter-het-oor gehoorapparaten zijn beter bestand tegen ophoping van vocht en oorsmeer. Dit komt doordat alleen het oorstukje of de dome rechtstreeks in contact komt met de gehoorgang.

 • Minder problemen met feedback: Doordat de microfoon en luidspreker verder van elkaar af staan dan bij sommige AHO-gehoorapparaten heeft u minder last van problemen met feedback.

 • Meer open aanpassing: Bij een AHO-hoortoestel zorgt het dunne slangetje dat in de gehoorgang zit voor voldoende luchtventilatie.

 • Gemakkelijke bediening: De AHO hoortoestellen zijn gemakkelijk te bedienen met knoppen voor een programmakeuze.

 • Aangenaam en comfortabel

  Bij achter-het-oor hoortoestellen denkt men vaak aan grote en opvallende hoortoestellen. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn achter-het-oor hoortoestellen veel slanker en dunner. Dit maakt achter-het-oor hoortoestellen bijna onzichtbaar.

  Het dragen van AHO hoortoestellen wordt door vele als zeer aangenaam ervaren. Sterker nog: AHO hoortoestellen blinken sterk uit in draagcomfort. Met een achter-het-oor hoortoestel weer u zeker dat u een aangename draagervaring kan verwachten.

  Voor wie zijn AHO hoortoestellen geschikt?

  AHO hoortoestellen zijn geschikt voor bijna iedereen met gehoorverlies. Zelf wanneer u last heeft van zwaar gehoorverlies kan een AHO-hoortoestel een uitkomst bieden. Door de ruime keuze in model, formaat en kleur kan het achter-het-oor hoortoestel aangepast worden naar ieder zijn wens.

  Wilt u een onopvallend model? Dan kunt u kiezen voor een klein model in een kleur die goed bij uw haarkleur matched. Wilt u een trendy model? Dan kunt u kiezen voor een van onze stijlvolle kleuren. De mogelijkheden zijn oneindig.

  Kom langs in Arnhem of Doetinchem

  Wilt u meer informatie over achter-het-oor hoortoestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs in een van onze audicien in Arnhem of Doetinchem. Wij vertellen u graag alle details!

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Aalten, Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Velp en Winterswijk.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.